Zomerkolder

Wat was het heet … Maar hebben we echt alles gehad?
Ik, voor mij, hoop van wel. Heb wel even genoeg van dat zweten, traag bewegen en overmatig douchen.

Maar wat heeft dit nou met Websites, E-commerce en ICT te maken?
Meer dan je denkt.

Ik ben niet de enige die lag te puffen. Dat waren er meer. Gevolg: je doet alleen nog het hoog nodige. En wat schiet er dan vaak bij in? Juist… je corporate website.
Vol goede moe(t/d) open je het administratie-gedeelte van je site en, ondanks de koelte, stroomt het angstzweet over je rug. Allerlei meldingen van updates, bijwerken van software schieten over je dashboard.

Morgen dan maar. Maar, om eerlijk te zijn, morgen wordt het nooit. Gek genoeg blijft het altijd vandaag.

Zo jammer dit. Het zou niet moeten. Sterker nog, het hóeft niet. Dit zijn de zaken waar je je als website eigenaar nou juist geen zorgen over zou moeten maken. Ga lekker bezig met je core-business. Ga spullen verkopen, ga mensen helpen, doe wat je het best kunt. Laat deze zaken aan ons over. Onderhoud doen we maar al te graag!

Wacht, ik hoor je al denken: “Leuk bedacht meneertje Priton, en jij maar cashen ….”
Klopt, bij Priton doen we dit niet gratis, maar alles gebeurt professioneel, nauwgezet en (niet onbelangrijk) goedkoper dan je denkt.
Het kan met een standaard onderhoudspakket maar ook een onderhoudscontract op maat. Dat wat je niet wilt, dát nemen we over. Weer een zorg minder.

Niet langer wachten, niet denken: “dat doe ik morgen wel…”, want dan weet je dat het eigenlijk niet gebeurt en dat je in december weer het angstzweet over de rug loopt.

Tot snel. We komen graag langs!