Winterweer

Ineens was het toch zover. Winterweer in Nederland. En “het hart begint te kloppen…”, althans in heel schaatsend Nederland wel. Friesland heeft al last van kijkers. Komt de tocht wel of niet.
Ach, eigenlijk ook wel mooi.

Toch merk je ook dat mensen minder snel naar buiten gaan. Dat winterweer maakt de kachel wel heel aantrekkelijk. Minder mensen op straat, minder mensen in je winkel? Dat kan. Maar het hoeft niet. Je online versie kan natuurlijk ook een heleboel bezoek trekken. Dát lukt wel met dit winterweer.

Het lukt wel als je te vinden bent. En dat is tegenwoordig geen eenvoudige zaak. “gewoon” wat op je site zetten is niet zo moeilijk. Het zó op je site zetten dat bijvoorbeeld Google het ook vindt, tsja, dat is minder eenvoudig.

SEO (Search Engine Optimalisatie) dát is het toverwoord. Ja, dat is al héél lang het toverwoord. Toch blijft het wel een ondergeschoven kindje.

  • Want hoe werk dat?
  • Kan ik dat echt zelf?
  • Kost me dat weer klauwen vol met geld?

Seo kan op veel manieren. Je kunt een specialist inhuren. Je kunt het zelf doen maar bovenal moet je website er klaar voor zijn. Onze webwinkelsoftware is er klaar voor, WordPress is er ook klaar voor door middel van een plug-in en CMS Made Simple kan het ook aan.
Mooi! Technisch dus geen probleem.

Inhuren of zelf? Die keuze ligt bij jullie als gebruikers. Ik kan een heleboel tips op een rij zetten maar er is als zoveel over geschreven dat ik een beetje help met wat links naar artikelen of filmpjes.

Meer weten? Bel of mail ons. We kunnen vast de beste vorm vinden en zo meer kijkers op je website/webshop genereren.