WordPress

WordPress is een CMS software pakket waarmee je zelf een website kunt maken en beheren. CMS is de afkorting van Content Management Systeem. Er zijn veel verschillende CMS’en die je kunt gebruiken om je website te maken. WordPress is echter één van de meeste populaire CMS software pakketten. Met WordPress kun je zonder technische kennis je eigen blog of website maken. Het toevoegen van teksten, afbeeldingen en zelfs video’s is eenvoudig. Ook het maken of aanpassen van je design is gemakkelijk door het gebruik van standaard ontwerpen. Aan de hand van plugins kun je extra functionaliteiten, zoals een contactformulier of fotoalbum toevoegen aan je website.

WordPress websites

WordPress is van oorsprong bedoeld voor het maken van weblogs. Echter het is uitgegroeid tot één van de grootste CMS software pakketten. WordPress is voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites die geregeld informatie publiceren. Denk bijvoorbeeld aan een blog, een nieuwswebsite of een website voor je eenmanszaak.

Voordelen van WordPress

Binnen WordPress is het maken van berichten, beheren van reacties en het veranderen van je design, het is allemaal eenvoudig. Naast de standaard functionaliteiten kun je kiezen uit ruim 21.000 plugins om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen. Hiermee kun je je website bijvoorbeeld zoekmachine vriendelijk maken of je website meertalig maken.

WordPress Webshop

Binnen WordPress is er ook de mogelijkheid om naast uw website een eenvoudige webshop te draaien. Op deze manier heeft u alle content binnen 1 gebruikerspaneel.

Onze mening

Sinds enige tijd leveren wij ook WordPress website. Onze ervaring leert dat dit een pakket is met veel mogelijkheden. Het gebruikerspaneel is overzichtelijk maar biedt veel mogelijkheden.

Wij helpen u graag op weg met het maken van een keuze!

Bron
CMS Website