OpenCart

OpenCart is een populair Content Management Systeem (CMS) wanneer je een webshop wilt gaan starten. Met een CMS kun je eenvoudig je webshop maken en beheren. OpenCart is voornamelijk geschikt voor de startende ondernemer en is beschikbaar in het Nederlands.

Voordelen OpenCart

OpenCart is met name geschikt voor webwinkels met relatief simpele producten. Producten hebben veelal een vaste prijs of hebben een meerprijs door bijvoorbeeld een andere kleur te kiezen of andere maat. Maar ook iets geavanceerdere functies zoals staffelkorting, aanbiedingen en kortingscoupons zijn geen probleem in OpenCart. Is een functie niet beschikbaar in de standaard installatie van OpenCart dat zijn er talloze plugins te vinden die extra functionaliteit aan uw shop kunnen toevoegen. Het uiterlijk van uw webshop is helemaal aan te passen aan uw smaak met een CSS-ontwerp op maat of middels één van de vele template sites.

Dit webshop pakket heeft zich inmiddels bewezen wat Priton Betreft.  Het is een stabiel platform met veel mogelijkheden. Uw webshop krijgt daardoor een eigen look en gevoel, zodat u zich kont onderscheiden van andere web-winkeliers.

Wij helpen u graag op weg met het maken van een keuze!

Bron: Divers
CMS Website