CMS Made Simple

CMS Made Simple is een Open Source (GPL) Content Management Systeem voor het eerst gereleased in juli 2004. Het is in PHP geprogrammeerd, maakt handig gebruik van Smarty en voorziet website developers van een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken programma om kleinere (tientallen tot honderden pagina’s), semi-statische websites te bouwen. De ervaring heeft geleerd dat ons gebruikersvriendelijk CMS voor zowel kleinere sites als voor corporate websites wordt gebruikt. Veel andere content management systemen zijn er op gericht om portals mee te bouwen, of om artikel gestuurd inhoudsbeheer mee te doen, etc. CMS Made Simple kan daar ook wel voor worden ingezet, maar het is niet de primaire focus van ons CMS.

CMS Made Simple is het eerst pakket waar Priton mee begonnen is. Ervaring heeft geleerd dat dit pakket voor de gebruikers erg eenvoudig en duidelijk is.

Voor ons als ontwikkelaars geeft CMS Made Simple ons een stabiel platform met ongekende mogelijkheden. Het pakket is ook goed te gebruiken voor het ontwikkelen van web apps. Op het moment dat u zeer specifieke eisen heeft, is dut pakket een goede keuze.

Wij helpen u graag op weg met het maken van een keuze!

Bron
CMS Website